Workshops en lezingen | humorinpsychotherapy.com


Workshops en lezingen

Trakteer jezelf op een inspirerende workshop of lezing! ​

Je hebt de jaaropleiding in het aanbod zien staan, maar hallo, om je meteen in te schrijven voor een heel jaar is ook weer zo wat! Dat begrijp ik helemaal. Maar toch ben je geïnteresseerd. Toch kriebelt het bij je om ook eens lekker jezelf te zijn in de sessies met jouw cliënten, om te zeggen wat je écht denkt en om eens lekker te lachen met je cliënten. Speciaal voor jou heb ik ook een aanbod waarbij je eerst eens kennis kan maken met de provocatieve stijl van hulpverlenen. 

De opties die hieronder staan zijn allemaal incompany te boeken. Dat wil zeggen dat je voor een groep collega’s van minimaal 6 personen een workshop kan boeken. Incompany bied ik de mogelijkheid om de workshops verder op maat af te spelden op de ervaring van de medewerkers en de doelgroep waarmee zij werken. Via open inschrijving kan je je alleen aanmelden voor de workshop van een dagdeel of 1 dag. De tweedaagse wordt soms ook via externe aanbieders (zoals het RINO) aangeboden via open inschrijving. 

De mogelijkheden

Workshop 1 dagdeel

Wat is er leuker dan de provocatieve stijl van hulpverlenen zelf ervaren? Want laten we eerlijk zijn. Er over lezen is leuk en inspirerend. Een podcast beluisteren of een video bekijken op Youtube prikkelt de fantasie. Maar een workshop biedt je de mogelijkheid om zelf eens uit te proberen hoe het is om provocatief te werken.

De workshop is bedoeld als interactieve kennismaking met de provocatieve psychologie. Je oefent en ervaart, je discussieert met de andere deelnemers en kan in een demo zelf geprovoceerd worden door Freek. 

Na deze workshop heb je een goede indruk of de provocatieve psychologie bij jou past en of je misschien een vervolgcursus zou willen.

Duur: 4 uur, inclusief pauze halverwege

Kosten: €150,- (vrijgesteld van btw)
(indien je na deze workshop deelneemt aan de jaartraining krijg je €150,- korting op de prijs voor de jaartraining)
Deze workshop wordt 2x per jaar aangeboden.

 

Workshop 1 dag

Wil je niet alleen kennismaken met de provocatieve psychologie, maar ook de dag na de workshop meteen al in staat zijn om enkele provocatieve interventies in te zetten in jouw werk? Dan is de workshop van 1 dag echt iets voor jou!

Zoals in alle workshops en cursussen van provocatiefpsycholoog.nl staat het motto ‘ervarend leren’ hoog in het vaandel. Deze dag staat dan ook in het teken van veel oefenen. De praktijk wordt ondersteund door een stukje theorie, en er is ruimte om met de andere deelnemers in discussie te gaan en te bespreken hoe je de provocatieve stijl bij eigen cliënten kunt inzetten. Ook in de workshop van 1 dag ontbreekt de mogelijkheid om demonstraties van Freek met deelnemers te zien niet.

Na deze workshop kan je met meer vertrouwen je eerste stap zetten in het provocatief werken. Natuurlijk kan het zijn dat je na deze workshop meer wilt leren. Dan is de jaartraining echt iets voor jou.

Duur: 8 uur, inclusief lunch- en koffiepauzes. (bij prijs inbegrepen) 
Kosten: €275,- (vrijgesteld van btw)

(indien je na deze workshop deelneemt aan de jaartraining krijg je €275,- korting op de prijs voor de jaartraining)
Deze workshop wordt 2x per jaar aangeboden. 

Workshop van 2 dagen

Van verwarring naar duurzame verandering: Provocatieve therapie en de kracht van humor & incongruentie.

Je zoekt een mooie training voor jezelf of jouw medewerkers. Of misschien ben jij die collega die altijd met leuke suggesties voor nascholing komt. Dan zijn de workshops van 1 dagdeel en 1 dag interessante mogelijkheden. Maar als je meer wilt dan een kennismaking met de provocatieve stijl en na de workshop meerdere provocatieve interventies wilt kunnen inzetten dan is deze tweedaagse een prachtige optie.

In de workshop van 2 dagen leer je alle facetten van het provocatieve interventieplan in te zetten. Daarmee heb je na deze workshop niet alleen kennis gemaakt met de provocatieve stijl, je kan het inzetten, je kunt het doorzetten en je kunt het nog baseren op een plan ook! Ook in deze workshop staat het oefenen voorop. Maar deze workshop biedt ook bij uitstek de gelegenheid om eigen praktijkcasuïstiek in te brengen en uit te wisselen. Alle oefeningen worden voorgedaan door Freek met deelnemers. 

Deze workshop wordt een paar keer per jaar aangeboden via open inschrijving. De workshop is ook incompany te boeken en wordt soms door aanbieders zoals het RINO aangeboden.

Kosten open inschrijving: €550,- per persoon inclusief boek en lunch.

Kosten incompany: op aanvraag of via de aanbieder.

Lezingen

De provocatieve stijl van hulpverlenen is zó anders dan de meest bekende behandel- en coachingsmethodes, dat het voor uw publiek geheid een eye-opener is om een lezing te krijgen over de provocatieve psychologie. Maar u kunt ook een bepaald thema vanuit de provocatieve visie belicht willen hebben. Rekent u dan op mij! Met trainingservaring in Nederland, Spanje en Latijns-Amerika ben ik gewend om met kleine en grote groepen te werken. De lezingen kan ik in het Nederlands, Engels en Spaans aanbieden. Tarief op aanvraag.

Recente opdrachten:

  • Universiteit van Almería
  • Congreso RELATES Barcelona
  • Online Congres RELATES, Paraguay
  • Dagvoorzitterschap NVRG-congres
  • Online Congres Hospital Hermilio Valdizán, Peru
  • Opening Careerweek Universiteit Twente 

Lezingen zijn mogelijk in het Nederlands, Spaans en Engels.

Aanmelden of informatie opvragen

Lezen & Luisteren

Scroll naar top
humorinpsychotherapy.com draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches